Home -> Episoade Online -> State of Affairs Sezon 1 Episod 9 Cry Havoc
  • Newsletter

    Primeste ultimele noutati pe email

Devil 2010

Cinci străini din Philadelphia îşi încep ziua ca de obicei. Intră într-o clădire de birouri şi apoi într-un lift. Acolo sunt obligaţi să împartă acel spaţiu închis cu alţii pe care nu-i cunosc. Nici nu contează, pentru că vor fi împreună doar pentru câteva momente.

Dar, când liftul se opreşte între etaje, ceea ce părea a fi o întâmplare se transformă într-o lovitură a destinului. Căci în această zi aceşti străini îşi vor vedea cele mai intime secrete scoase la lumină. A sosit momentul să dea socoteală pentru păcatele lor.

Încet, dar sigur, cei blocaţi în lift ajung de la enervare la sentimentul că sunt complet lipsiţi de apărare şi până la teroare pură. Unul după altul încep să treacă prin situaţii oribile, suspiciunea începe să planeze asupra fiecăruia, pe rând, până când află cel mai îngrozitor adevăr: unul din ei este însuşi Diavolul!

Cei de afară încearcă în zadar să-i scoată din lift, însă cei rămaşi în viaţă înăuntru îşi dau seama că singura cale de scăpare este să-şi confrunte propriile ticăloşii care i-au adus în situaţia de acum.

Demon este primul episod din seria de trei filme sub umbrela The Night Chronicles, o serie de poveşti horror concepută de M. NIGHT SHYAMALAN (The Sixth Sense, Signs). Filmele din trilogie vor fi realizate de diverşi regizori şi scenarişti, care vor colabora cu Shyamalan pentru a aduce pe marele ecran poveşti imaginate de acesta pentru a ne da din nou fiori.

Raspunde/Comenteaza

Close
*
*
X