Logare sau Inregistrare
Categorii: Drama, Filme 2004
16:30, 15.03.2010

Hachiko: A Dog’s Story (2009) Povestea unui câine Film Online Subtitrat

Hachiko+A+Dog%27s+Story+film+online+subtitrat Hachiko: A Dogs Story (2009) Povestea unui câine Film Online SubtitratUrmareste online, gratis intreg filmul Hachiko: A Dog’s Story film online subtitrat online subtitrat in limba Romana in playerul de mai jos.

Remake al filmului japonez “Hachiko Monogatari” din anul 1987 si inspirata dintr-o poveste reala petrecuta in Japonia in prima parte a secolului al XX-lea, drama “Hachiko: A dog’s story” urmareste relatia speciala creata intre un profesor de colegiu si un caine pe care il gaseste pe strada si il aduce in casa lui. Ani de-a randul, loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la gara si il asteapta in fiecare seara pe peron sa se intoarca de la locul de munca.

Intr-o zi nefasta insa profesorul sufera un accident cerebral si decedeaza, neintorcandu-se niciodata acasa cu trenul. Timp de 9 ani Hachiko merge zi de zi la statia de cale ferata pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire si compasiune.

Selecteaza un player si apasa "Vizioneaza Online"
Comentati mai jos ...
Sunt afisate 1 Comment
Spune parerea ta
  1. Angy Google Chrome Windows says:

    Thumb up 1 Thumb down 0

    Cel mai frumos film pe care l-am vizionat vreodata …Nota 10

Pentru a adauga un comment trebuie sa fii conectat. Foloseste una dintre metodele alaturate pentru a te conecta...

Recomandarile FSPlay.net ...
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012